Ultralydsskræmmer m. natlys

Ultralydsskræmmer m. natlys

Varenummer:

Skræmmer små gnavere (mus, feltmus og lignende) samt edderkopper og andre mange krybende insekter.

Kan anvendes i, stuer, loftrum etc. 

-> Beskytter et areal på højst 90m².
(Det beskyttede område er mindre, hvis rummet er stærkt indrettet med bløde eller porøse materialer)

->
Stikkes direkte ind i stikkontakten.
-> Synlige resultater efter 72 time.LED.
-> Indbygget natlys
-> 220V /240 V
-> Skræmmeren kan høres svagt
-> Mijløvenlig skræmmer

Beskrivelse / Ultralydsskræmmer m. natlys

Sikker effektiv ultralydsskræmmer til skadedyr indendørs, garager, loftsrum mv.
BEMÆRK: Hunde, katte, fugle og fisk påvirkes ikke.

Skræmmerens mål:
7,5cm x 12,5cm

Drift : Uafhængige laboratorier har bevist effektiviteten af ultralyde til at afskræmme skadedyr. Disse forsvinder, da de ikke kan tilpasse sig de kraftige ultralyde, hvis frekvens skifter konstant. Deres miljø bliver farligt for dem, de kan således ikke længere høre en eventuel fare og forlader stedet. Gnavere som kæledyr såsom hamstere, hvide mus... kan ikke anbringes i et rum, der er beskyttet af et apparat.

Angående ultralyde: De lyde, der udsendes af WK0190, er uhørlige for mennesker samt for hunde, katte og bondegårdsdyr; det er de såkaldte « ultralyde ». De kastes tilbage mod de glatte overflader, men opfanges af bløde materialer såsom tæpper og gardiner. Ultralydene trænger hverken igennem væggene eller loftene. Lyde fra skræmmeren kan høres svagt. anbefales ikke i soverum.    

Installering og justering af apparatet : Slut apparatet til en 220-240V stikkontakt. Apparatet virker, hvis den røde LED-lampe tændes. Kontakten « Light ON / OFF » bruges kun til at tænde eller slukke vågelampen. For et bedre resultat skal apparatet ikke installeres bagved et møbel eller et gardin. Apparatet har ikke brug for nogen form for vedligeholdelse. Lad apparatet forblive tilsluttet i alle døgnets 24 timer. For at øge effektiviteten skift apparatets plads i ny og næ og installér andre apparater i de tilstødende rum samt på hver etage i boligen. Regn med at der går 2 uger, før der opnås et synligt resultat. Lad apparaterne forblive tilsluttet for at undgå, at skadedyrene kommer igen. Alle apparater er uskadelige for mennesker, ufødte børn, hunde, katte, fugle og krybdyr. Beregnet til indendørs brug.

Anbefalinger : Kun beregnet til indendørs brug. Må ikke bruges i badeværelser eller rum med meget luftfugtighed. Opbevares utilgængeligt for børn. Genbrug: Dette apparat skal genbruges. Må ikke smides ud med køkkenaffald eller i naturen. Aflevér det ødelagte apparat i en godkendt genbrugsstation.  

Sådan virker ultralyd - klik og læs mere

Yderligere information

SKUwk0190
Vægt0.500000
Barcode5414099231903
BrandWeitech Intelligent Pest Control

Relaterede produkter

Mus ultralydsskræmmer - 45 m² (3 pak)
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
549,00 kr. 439,20 kr.

Varenummer:

PROFESSIONAL ultralydsskræmmer 325 m²
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
498,00 kr. 398,40 kr.

Varenummer: