Handelsbetingelser

Privat handlende
(B2B vilkår fremgår nederst)

Her finder du vores betingelser, bl.a. information om fortrydelsesret, leveringstid osv.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra AlarmSOS A/S. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og AlarmSOS A/S. Alt betaling sker i DKK.


For privat handlende
Følgeseddel bliver indlagt sammen med varen, Fakturaen sendes pr. mail. 

Leveringstidspunkt og transport 
Så snart din bestilling er modtaget, går vi i gang med at ekspedere ordren Levering 1-5 hverdag.

Prisen for levering afhænger af leveringsmetode, prisen vil fremgå tydeligt ifm. gennemførsel af ordren. 

Leveringen til Færøerne, Grønland og Norge
Pris på leveringen, vil være oplyst når de vælger land i bestillingen.

Du kan naturligvis også afhente din vare i vores butik gratis. Husk blot at ringe og aftal dato og tid. Er varen ikke på lagre, må der påregnes ca. 20 til 40 dages leveringsfrist.
Farligt gods bliver send med, De Dansk Fragtmænd.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Risikoen for varerne 
Risikoen for varer købt i AlarmSOS A/S overgår til dig som forbruger på når du har fået varene i fysisk faktisk besiddelse. leveringstidspunktet. 

Betaling og priser:

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen.

Vi benytter epay og du kan betale med følgende korttyper: Dankort, Visa, MasterCard, Visa Electron og Maestro samt betalinger via MobilePay.
Betalingen trækkes først på dit kort, når varen afsendes.
Du kan også betale via bankoverførsel- ved denne betalingsform er du dog ikke dækket af indsigelsesordningen. 

Anvendes en udenlandsk overførsel skal køber betale fakturabeløb + bankoverførsels gebyr på 50 DKK.

Prisfejl 
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 


Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. 
Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 
Reklamationsretten bortfalder, hvis den er forårsaget af eksempelvis fejlagtig behandling.
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 
Så vidt varen er gået i stykker under transporten, opfordrer vi dig stærkt til at rette henvendelse til os eller postselskabet. Notere gerne på fragtbrevet at varen er beskadiget.   

Begrænset levetid på din reklamationsret. 
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, som vil være oplyst på varen.


Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@alarmsos.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ved brug af fortrydelsesret betaler du selv porto for forsendelse. Som udgangspunkt har vi IKKE mulighed for at tilsende returlabels. BEMÆRK: Vi afhenter IKKE pakker i Pakkeshops. Returforsendelser skal leveres i vores åbningstider. Derfor anbefaler vi, at i/du benytter en erhvervspakke forsendelse med GLS eller PostNord. Brug evt. sporing, sådan du er sikker på, at forsendelsen når frem.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 
Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
Returvarer sendes til: AlarmSOS A/S - Romancevej 41- 2730 Herlev, med vedlagt retur formular.
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail. Husk at oplyse dit ordrenummer. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Misbrug:
Misbrug af www.alarmsos.dk medføre til politianmeldelse.


BETINGELSERB2B kunder som handler med registreret EAN /CVR.nr.

Kunder med CVR eller EAN nummer kan vælge at betale per faktura.

Firmaer: Ved større ordre, kan de blive bedt om et a conto beløb. Følgeseddel bliver indlagt sammen med varen, Fakturaen sendes pr. mail. Offentlige institutioner eller virksomheder med EAN nummer, vil fakturaen blive sendt elektronisk. Følgeseddel følger varen.

Her finder du vores betingelser, bl.a. information om fortrydelsesret, leveringstid osv.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra AlarmSOS A/S. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og AlarmSOS A/S.

Du har også mulighed for selv at afhente din bestilling.

RISIKOEN FOR VARERNE
Risikoen for varer købt i AlarmSOS A/S overgår til dig som forhandler på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra AlarmSOS A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til AlarmSOS A/S. B2B kunder har 1 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten bortfalder, hvis den er forårsaget af eksempelvis fejlagtig behandling. Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til Post GLS eller DSV.

 Der ydes ingen fortrydelsesret i B2B.

BEHANDLING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER
Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet eller videresolgt til tredjepart. Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring over for dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret dette.

AlarmSOS A/S er en del af HHS Gruppen A/S Cvr nr. 2706 6577 - Romancevei 41, Herlev 2730 – Telefon: (+45) 44 94 50 55 - Mail: kontakt@alarmsos.dk

Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Personoplysningerne registreres hos HHS Gruppen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
Den dataansvarlige på AlarmSOS A/S
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Jf. GDPR pr. 25. maj 2018 om opbevaring af brugerdata har du ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@alarmsos.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14.01.2020