Slange- & Hugorm skræmmer (med solcelle)

Slange- & Hugorm skræmmer (med solcelle)

Varenummer:

Beskyt din have og øvrig ejendom mod slanger, hugorme og firben

✔ Beskytter et maksimalt areal på 450 til 650 m².
✔ Arbejder med 1 indbygget solcellepanel (der kræves ikke batterier)
✔ Producerer vibrationer.
✔ Sættes i jorden.

Interval: 
Ca. hver 55 sek vil den lyse og vibrere

  • Køb 6 for 413,10 kr. 330,48 kr. pr styk og spar 10%

Beskrivelse / Slange- & Hugorm skræmmer (med solcelle)

Køb slange- og hugormeskræmmer. Beskyt haven mod slanger. Dækker op til 650 m². Udsender vibrationer i jorden. Inkl. solcelle.

Den soldrevne slangefordriver-­‐enhed er beregnet til at fordrive slanger ved at udsende en puls, som slanger mærker som en vibration, der overføres gennem jorden. Slanger opfatter det som en farezone, som får dem til at rømme området, ikke så meget en fysisk barriere, snarere et område, hvor slanger ikke ønsker at være.

Fordriveren overfører signalet ca. 20m i alle retninger. De kan derfor anbringes ca. 40m fra hinanden for at få optimal dækning; det anbefales altid at anvende to eller flere enheder for at opnå de bedste resultater.

Placering:
Anbring en enhed tæt på spærremure, stenhøje, gamle skure osv. for at drive slanger ud fra deres skjulesteder og bort (se tegning).

Ved første installation af enhederne skal børn og husdyr holdes væk fra området i en time for det tilfælde, at en slange er drevet ud af sit skjulested. Må ikke placeres for tæt ved mur, hegn eller lignende, sådan skræmmeren ikke kan modtage sollys om dagen. 

Det anbefales ikke at placere skræmmerne midt i haven, for så vil du sandsynligvis bare skræmme dem ind i bolig, alt efter hvilken vej slagerne kommer fra.

Fordriveren arbejder med genopladelige batterier. Solcellemodulet driver enheden og oplader batteriet om dagen; natdriften sker fra batteriet.

Installation

1. Tryk på “ON” under enhedens hoved, forbind de små stik på ledningerne fra undersiden af enhedens hoved til stikket fra spyddelen, og saml spyddet og enhedens hoved.

2. Stik spyddet i jorden, men sørg for, at enheden ikke beskadiges. Spyddet skal plantes solidt, men hovedets underkant skal være 2,5-­‐5 cm over jorden. Vi anbefaler at bruge en stang til først at lave et lille hul og forsigtigt trykke spyddet ned eller grave et lille hul og efterfylde med jord, når enheden er på plads. Du må ikke bruge en kølle, hammer eller stor kraft, da dette kan beskadige enheden. Såfremt du kan få enheden 2/3 ned i jorden med fast jordkontakt, er det godt.

3. Du kan se, om enheden er i drift, da dens LED-­‐kontrollampe vil blinke, når den udsender sit signal, og du vil føle vibrationerne.

4. Sommetider kan enheden have brug for en kort tid i solen for at give den en starthjælp, når den er installeret første gang. Hvis enheden holder op med at virke, kontrolleres/udskiftes det genopladelige batteri for at se, om det er i orden – da dette er den normale grund til, at enheder holder op med at virke. Hvis enheden undertiden har for lille opladning (på grund af for lidt solskin), vil den regulere sig selv for at sikre, at den kun udsender det korrekte signal.

Selv om enhederne er vandtætte, anbefales det, at de fjernes under ekstremt vejr, f.eks. hagl, sne og oversvømmelse. Hvis enheden bliver fyldt med vand og holder op med at virke, tages den op og lægges til tørring. Normalt vil enheden fungere korrekt igen, når den er fuldstændigt tør. Den eneste nødvendige vedligeholdelse er aftørring af solcellepanelet med en blød klud for at fjerne eventuel snavs.

Vær forsigtig for ikke at brække enhederne, hvis de tages op af jorden.

Mens enheden burde reducere antallet af slanger omkring dit hus, når den er installeret og i drift, skal du altid være opmærksom; intet kan være 100 % effektivt, da uforudsete omstændigheder kan forekomme, og dette kan medføre en risiko for, at en tilfældig slange ikke bliver fordrevet med det samme. Selv om slangerne sandsynligvis forlader området, er der ingen kontrol med, hvilken retning hver slange vil fjerne sig i. Nogle slanger kan fra starten trække sig væk fra grunden/eller til betonområder osv., indtil de afgør, hvor de drager hen. Andre ydre faktorer, f.eks. tunge maskiner, der opererer i nærheden, kan midlertidigt påvirke enhedernes effektivitet.

Undertiden kan slanger, der holder til i nærheden, vænne sig til enhederne og langsomt komme nærmere til det beskyttede område. Hvis du tror, at dette er tilfældet, er det en god idé at omplacere enhederne ved at flytte dem 3-­‐4 m hver anden eller tredje måned, hvilket skulle være nok til at forhindre dette.

Yderligere information

SKUWK2030
Vægt1.000000
BrandWeitech Intelligent Pest Control
ProdukttypSkræmmer

Relaterede produkter

Fugle skræmmer m. PIR, ultralyd og strobelys
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
799,00 kr. 639,20 kr.

Varenummer: