Mus og rotteskræmmer (m. hørbar lyd og vibration)

Mus og rotteskræmmer (m. hørbar lyd og vibration)

Varenummer:

Skræmmer mod mus og rotter til strømforsyning. Rækkevidde på 150m²

Kun til brug i IKKE beboet rum
- Lyden kan OGSÅ høres i nærliggende rum.

Anbefales i lagerrum, garager, loftsrum, skillevægge, isolering...

- Designet til intensiv brug og svært tilgængelige områder
- Afviser gnavere fra forskellige huller, hulrum og skjulesteder
- Kan monteres med skruer på vægge
- Kun til brug i IKKE beboet rum
- Tilsluttes direkte til 240V strømforsyning (monteringsbeslag og 10 meter kabel medfølger)
- Virker med mellemrum (interval)
- Beskytter 150m²
- Sikker for hunde, katte, fugle og fisk

Sådan virker skræmmeren:
Udsender hørbar lyde og vibrationer i intervaller. Gnaverne tror, at lyden er fra ​​fodtrin på jorden eller anden nærgående fare. I angst føler de en permanent fare, der får dem til at gemme sig. Udmattede af denne permanente stress forlader de rummet. 

Den udsender strukturbårne lyde i en radius på 5-10 meter rundt omkring apparatet, dvs. der er en beskyttelseszone på ca. 150 m2. Dermed kan man beskytte garagen, høloftet, loftsrummene, skillevæggene... mod skader forårsaget af gnavere.

Download filer
pdf
(Størrelse: 1.1 MB)

Beskrivelse / Mus og rotteskræmmer (m. hørbar lyd og vibration)

Køb mus og rotteskræmmer udstyret med vibration og lyd. Til vægophæng i garage, lager, loftsrum, skillevægge etc. Beskytter 150m².

EFFEKTIVITET

Apparatets effektivitet er testet og påvist af uafhængige laboratorier. De strukturbårne lyde er vibrationer, som spreder sig gennem faste materialer og af gnaverne opfattes som lydene af skridt på gulvet eller enhver anden fare, der nærmer sig. De går i panik, de fornemmer en konstant fare, der tvinger dem til at skjule sig. Udmattet af det permanente stress forlader de normalt stedet inden for 72 timer og som oftest definitivt for gnavernes vedkommende. Regn med 2 uger for at få det bedste resultat.

STRUKTURBÅRNE LYDE OG VIBRATIONER

Udbredelsen af en strukturbåren lyd varierer alt efter bygningens konstruktion og akustik. Lyden når hørelsen på flere forskellige måder.

Man skelner mellem luftbårne og strukturbårne lyde.

A - Luftbårne lyde fremkaldes af en lydkilde, som får luften til at vibrere: f.eks. den menneskelige stemme, musik eller telefonens ringen...

Når den luftbårne lyd møder en skillevæg, vibrerer denne og videresender lyden til det tilstødende rum. De luftbårne lyde spredes også gennem huller, sprækker og mellemrum, som man kalder lydlækager.

B - Strukturbårne lyde fremkaldes generelt af maskiner: transmissionen af lyden sker gennem alle maskinens yderflader til de tilstødende bygningsdele som gulv og loft. Som f.eks. en vaskemaskine under centrifugering.

Materialerne udbreder lyden på forskellig måde: tætte, massive og tunge materialer (glas, beton eller sten) vibrerer mindre end lette og tynde materialer. De gengiver høje lydniveauer, mens porøse materialer (skum eller perforerede produkter som f.eks. træpaneler eller gips) absorberer lydene bedre.

BRUGERVEJLEDNING

En god installation er af afgørende betydning for at få et optimalt resultat.

1- I et ubeboet rum findes en væg (gulv, loft, mur) eller bjælke som er egnet til at udbrede lyden så langt som muligt. For eksempel midten af en bjælke.

2- Fastgør apparatet ved hjælp skruer på en bjælke/væg/hylde helst 1 meter fra gulvet.

3- Forbind kablet til apparatet, og sæt den anden ende af kablet i en stikkontakt med 220-240 V. Når apparatet er tilsluttet, begynder en grøn kontrollampe at blinke som tegn på, at det fungerer, og apparatet begynder at vibrere med mellemrum af tilfældig varighed og styrke for at øge den forstyrrende effekt. Gnavernes hørelse er finere end det menneskelige øres. De hører støjen i væggene, skillevæggene, isoleringen og i andre rum i huset, hvor det menneskelige øre ikke hører noget.

4- Lad apparatet være tændt konstant alle døgnets 24 timer.

Yderligere information

SKUWK0400
Vægt1.000000
BrandWeitech Intelligent Pest Control