Muldvarpe Skræmmer solceller

Muldvarpe Skræmmer solceller

Varenummer:

Miljøvenlig - Genanvendelig

✅ Skræmmer muldvarper væk fra et areal på op til 650 m2.
✅ Afgiver lyd og vibration der virker som "faresignal" for muldvarpe - gør at de fjerner sig fra området.
✅ Nem at sætte op i haven, parker, golfbaner og sports centre.
✅ Et solpanel sikre opladning af batterierne.
✅ Sikkert for mennesker og udgør ingen risiko for andre dyr.
✅ Vandtæt, så den kan stå udenfor i regn og sne.

En effektiv radius på 650 m²- perfekt til haven

Muldvarpeskræmmeren er designet til at beskytte din have mod forstyrrende skadedyr og er effektiv til et areal på 650 m² . Den udsender lydbølger og undergrundsvibrationer der flytter sig igennem tunnelnetværket og skræmmer studsmus og muldvarpe væk. Den er meget effektiv og er meget miljøvenlig samt et menneskeligt alternativ til dødbringende fælder og gift, men 100% success kan ikke garanteres i visse tilfælde eftersom visse gnavere bliver immune overfor lydbølgerne.

  • Køb 4 for 242,10 kr. 193,68 kr. pr styk og spar 10%
Download filer
pdf
(Størrelse: 449.4 KB)

Beskrivelse / Muldvarpe Skræmmer solceller

Solcelle muldvarpeskræmmeren får strøm fra genopladelige batterier, der når de er fuld opladet sikrer en problem-fri løsning, 24 timer i døgnet. Når den opsættes første gang, har skræmmeren brug for at stå i sollys i op til 2 dage for at være helt effektiv.

Denne autonome strømforsyning giver en meget praktisk fordel eftersom den kan sidde i haven eller på en mark uden at være afhængig af en anden strømkilde.

I ideelle situationer er skræmmeren den nemme og effektive måde at komme af med muldvarpe og studsmus, og man undgår samtidig at bruge dødelige fælder og gift.

Visse betingelser kan dog påvirke dens ydeevne. Jorden skal helst være fast og solid for at sikre en optimal lydbølge- og vibrationstransmission. Løs, gennemblødt eller frossen jord er mindre egnet.

Solcelle muldvarpeskræmmeren virker ikke effektivt mod døve muldvarpe eller studsmus eller dem med nedsat hørelse. Vibrationerne og lydbølgerne der udsendes af solcelle skræmmeren er selvfølgelig uskadelig for mennesker, dyr og miljøet

INSTALLATION:
Denne solcell muldvarpesirene er et godt alternativ og meget miljø venligt i forhold til klapfælder eller fx. gas. Et resultat på 100% kan dog ikke forventes da der kan være udefrakommende faktorer som kan gøre sig gældende. For eksempel, hvis der ikke findes alternative steder for en muldvarpe, eller hvis det område, de indtager tilbyder usædvanligt gode levevilkår,her vil lydbølgerne ikke være nok til at frastøde dem. Desuden vil dyr med nedsat hørelse eller med andre fysiske mangler ikke reagerer på støj. Og over tid, kan dyrene vende sig til lyden, men du kan forhindre dette ved at flytte den rundt efter nogle dage til et nyt sted. Solcelle muldvarpesirenen udsender lyden til jorden i alle retninger. For at maksimere lydbølgernes spredning, skal man undgå at placere den nær ved beton stier eller bygningsfundamenter, og for det bedste resultat i store områder ,skal der installeres en for hver 20 meter eller lignende. Jordens beskaffenhed og tæthed påvirker sirenens ydeevne, så før du installerer den, skal du kontrollere jorden. Fast jord giver den bedste lydoverførsel. Frossen jord, overrislet eller vandmættet jord er ikke egnet. 1.) Grav et hul i jorden på ca 20 cm i dybden og skub sirenens tilspidsede rør ned i jorden. Brug ikke en hammer eller for stor kraft når du gør dette, da sirenen kan blive beskadiget. Sæt den ikke for dybt. 2.) Lav en elektrisk forbindelse mellem den øverste del og røret ved at anvende den medfølgende konnektor. Forbind kablet fra den nedereste del til den øvereste del. Sirenen er nu permanent tændt og i funktion. 3.) Fastgør den øverste del af sirenen til røret som vist. Sørg for at sirenen ikke placeres så dybt, at der kan trænge vand ind i røret. Solcelle muldvarpesirenen bør placers hvor solcellerne modtager mest sollys, så batterierne kan blive opladt så meget som muligt. Når den installeres kan det tage op til 2 dages sollys før sirenen er fuldstændig opladet og fungerer effektivt.

BATTERI-INFORMATION:
Solcelle muldvarpesirenen er ikke udstyret med en tænd / sluk funktion. For at slukke og lægge den til opbevaring , oplad batteriet og derefter tag de 2 dele fra hinanden og tag kablet fra hinanden. Såfrem enheden skal opbevares i længere tid, skal enheden opsættes hver 6 måned i sollys i nogle timer for at lade batteriet og undgå at den aflades helt. Batterierne til solcelle muldvarpesirenen er indbyggede og kan ikke udskiftes. Udtag ikke batterierne. Defekte batterier kræver at hele produktet skal bortskaffes. Sikkerhedsvejledninger til battetier. • Sørg for at batterierne ikke er kortsluttede, demonterede eller kastes ind i ild. Der er risiko for eksplosion.

TEKNISKE DATA:
• Strømforsyning: solcelle, eller NiMH batterier med lang levetid, som genoplades med solenergi.

• Frekvens: 400-1000 Hz

• Cyklus interval: ca. 40 sekunder

• Dækningsområde: maks. 650 m²

• SIS-Art-No: 1 704 000

• Designet af Swissinno Solutions AG. Produceret i Kina.

• Produkt og mærke af Swissinno Solutions AG

Yderligere information

SKU1 704 001
Vægt1.000000
BrandSwissinno

Relaterede produkter

Ultrasonic angreb 450 m² | Mus- og rotteskræmmer
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
199,00 kr. 159,20 kr.

Varenummer: