Edderkoppefri S30

Edderkoppefri S30

Varenummer:

A-Guard®s avancerede lydteknolog påvirker edderkoppernes føleorgan og stresser dem, så de forlader den aktuelle placering.

Installer Edderkoppefrit i de rum, du vil beskytte.

Den grønne lysdiode angiver, at A-Guard er i funktion. Edderkoppefrit S30 er effektivt mod edderkopper i det rum/rommet hvor apparatet er placeret.

Sikker for børn/barn og kæledyr Ufarlig for børn/barn, katte, hunde, fugle og fisk. Husdyr som kaniner, marsvin, hamstere og andre gnavere/gnagere påvirkes også af ultralyden og bør ikke befinde sig i samme rum/rom som apparatet eller tilstødende rum/rom.

Forstyrrer ikke andet elektrisk udstyr. Placering af produktet Sæt apparatet i en stikkontakt. LED-lampen tændes, og enheden udsender en tilpasset ultralyd.

BEMÆRK at ultralyd ikke kan passere gennem solide/massive materialer som vægge, lofter/tak, gulve eller møbler. Ligeledes dæmpes lyden af bløde tekstiler såsom gardiner. Vær derfor omhyggelig med at/å placere enheden i et åbent rum/rom hvor lydbølgerne kan spredes frit.

Hvornår forsvinder skadedyrene?
Normalt kan der konstateres en ændring med det samme. Hvis edderkopperne har slået sig ned, eller hvis der er store populationer og overflader, kan det tage længere tid.

Kan mennesker høre lyden?
Det menneskelige øre kan undtagelsesvis opfatte ultralyd, så placer produktet i et rum/hvor, hvor det ikke forstyrrer.

Download filer
pdf
(Størrelse: 360.8 KB)

Beskrivelse / Edderkoppefri S30

Edderkoppefri s30

Højde: 72 mm
Bredde: 61 mm
Dybde: 64 mm


Sådan virker ultralyd - klik og læs mere

Yderligere information

SKU25342
Vægt0.500000
Barcode7350007336316
BrandSilverLine®️ / GreenLine®️