Mus- og Rotteskræmmer (vandtæt IP44 – 80 m²)

Mus- og Rotteskræmmer (vandtæt IP44 – 80 m²)

Varenummer:

Skadedyrsskræmmer mod mus og rotter. Skræm gnavere væk fra hus, loft og udendørs områder.


✔️ Permanent virkning
✔️ Beskytter 80 m2 (maksimal afstand: 7 meter – 180° registreringsvinkel)
✔️ Justerbar intensitet.
✔️ Udstyret med indbygget genopladelige batterier (holder ca. 15 dage pr. USB-genopladning)
✔️ Vandtæt IP44
✔️ Sikker for hunde, katte, fugle og fisk

Anvendelsesområder:
Hus, loft, garage samt udenfor på terrasser, verandaer, udendørs shelters, hønsegårde etc.

Download filer

Beskrivelse / Mus- og Rotteskræmmer (vandtæt IP44 – 80 m²)

Køb mus og rotteskræmmer til brug i bolig, loft og udendørs. Vandtæt IP44 og ultralyd. Beskytter ca. 80 m2. Justerbar intensitet. Med indbygget batteri og USB-opladning.

 

Sådan virker produktet:
Dette afvisende middel producerer komplekse "lyde" ved meget høj frekvens (ultralyd) og høj intensitet. Disse ultralydssignaler kan ikke høres af mennesker, men det kan gnavere. Den konstante modulering af frekvensen og intensiteten af ​​disse ultralydssignaler påvirker deres nervesystem, forstyrrer deres kommunikation og sociale vaner og forhindrer dem i at høre deres rovdyr. Dette tvinger dem til at forlade det beskyttede område, hvor de ikke er ønsket.

 

Enheden udsender ultralyde til at skræmme mus og rotter væk. Disse forsvinder, da de ikke kan tilpasse sig de kraftige ultralyde, hvis frekvens skifter konstant. Deres miljø bliver farligt for dem. De kan således ikke længere høre en eventuel fare og forlader stedet. Gnavere, der holdes som kæledyr, såsom hamstere, hvide mus mv. må ikke sættes i et rum, der er beskyttet af et apparat. Du skal forvente, at der går to uger, før resultaterne kan ses. For at undgå at skadedyrene kommer tilbage, frakobl ikke apparaterne og lad dem være i drift konstant. Du kan ligeledes flytte rundt på dem en gang imellem.

 

Om ultralyd:
De lyde, hvis frekvens er højere end 22KHz er uhørlige for mennesker samt for hunde, katte og bondegårdsdyr; det er de såkaldte «ultralyde». De kastes tilbage mod glatte overflader, men opfanges af bløde materialer såsom tæpper og gardiner og trænger hverken igennem vægge eller træ. Ultralyde er ufarlige for mennesker, hunde, katte, fugle, høns, køer, heste, får og reptiler.

Opstilling og justering af apparatet:
Åben rummet på bagsiden, tænd apparatet ('ON'-knap), og placer WK0344 i samme højde som det skadedyr, der skal bekæmpes. Må ikke tildækkes eller placeres bag et møbel eller et gardin. Lad den udsende lyd døgnet rundt.

Du kan indstille WK0344 til 'INSEKTER' (for en effekt mod kravlende insekter) eller 'GNAVERE' (mod rotter, mus og andre gnavere).

Positionen hørbar (AUDIBLE) eller lydløs (QUIET) kan ligeledes aktiveres. Hvis resultaterne ikke er tilfredsstillende på positionen 'normal effekt', kan du sætte knappen på positionen 'høj effekt'. Når batterierne er ved at løbe tør for strøm, blinker batterilampen rødt.

Opladning af apparatet:
Løft den vandtætte hætte over opladningsporten (bagerst), og tilslut mikro-USB-kablet til apparatet. Indikatorlampen lyser rødt, mens apparatet oplades (en fuld opladning varer 5 til 6 timer). Når apparatet er helt opladet, skifter indikatorlampen til at lyse med blåt. For at undgå tilvænning samt for at øge den forstyrrende effekt, udsender apparatet sin lyd med mellemrum: 5 sekunders udsendelse - 10 sekunders pause. Når det er aktivt, blinker indikatorlampen grønt. Apparatet er vandtæt (IP44) og tåler regn og andet ustadigt vejr.

Det er genopladeligt via USB og har en autonomi på cirka 15 til 24 dage afhængigt af indstillingerne. Hvis apparatet er på positionen 'AUDIBLE', halveres batteriets autonomi. Anbefalinger: Opbevares utilgængeligt for børn. Sørg for ikke at holde gnavere, der er kæledyr, i et rum, som er beskyttet af et apparat som dette.

Genbrug:
Dette apparat skal genanvendes. Må ikke smides ud sammen med husholdningsaffald, eller henkastes på offentlige veje. Apparatet skal efter endt brug afleveres på en godkendt genbrugsstation.

Yderligere information

SKUWK0344
Vægt1.000000
BrandWeitech Intelligent Pest Control
FarveSort
ProdukttypUltralyd
Virkning modMus, Rotter
AnvendelsesstederIndendørs, Udendørs

Relaterede produkter

Tilbud
Mus og rotteskræmmer 185 – 232 m2.
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
Tilbudspris 199,00 kr. 159,20 kr. Normalpris 299,00 kr. 239,20 kr.

Varenummer:

Mus & Råttfritt™ MR 30 x 2 st.
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
390,00 kr. 312,00 kr.

Varenummer:

Mus/rotteskræmmer MR 50m2 - Silverline
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
345,00 kr. 276,00 kr.

Varenummer:

Muldvarpeskræmmer m. sonic/lyd og vibration
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
229,00 kr. 183,20 kr.

Varenummer:

Mus og rotteskræmmer dækker 550 m2
Pris inkl. moms
Pris ekskl. moms
259,00 kr. 207,20 kr.

Varenummer: